13.3 C
Athens
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
Αρχική Ψυχαγωγία Πόλεμος μεταξύ ΣΚΑΙ - Κανάκη. Χαμός ανακοινώσεων

Πόλεμος μεταξύ ΣΚΑΙ – Κανάκη. Χαμός ανακοινώσεων

Με νέα ανακοίνωση η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» καταφέρεται εναντίον του ΣΚΑΪ και όσα αναφέρονται για την λήξη της συνεργασίας τους.

Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα, με μια ανακοίνωση στη σελίδα τους στο Facebook, η ομάδα της εκπομπής«Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωνε την διακοπή της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ.

Ακολούθησε έντονο παρασκήνιο, στο οποίο η πλευρά του ΣΚΑΪ ανέφερε πως μάθαινε έκπληκτη για την απόφαση της εκπομπής του Αντώνη Κανάκη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και πως σε αντίθεση με την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα», το κανάλι τήρησε στο ακέραιο της υποχρεώσεις του.

Δημοσιεύματα και τηλεοπτικές εκπομπές μετέφεραν επίσης παρασκήνιο, σύμφωνα με το οποίο ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» προέβαλαν αντιρρήσεις σε ό, τι αφορά τον προγραμματισμό, τις εκπομπές που θα προηγούνταν της δικής τους στον ΣΚΑΪ.

Διαψεύδουν το ΣΚΑΪ από την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα»

«Παρακολουθούμε σαστισμένοι όλη την προηγούμενη εβδομάδα, την παραπληροφόρηση που συμβαίνει εξαιτίας των απίθανων «διαρροών» που ο Σκαϊ διαδίδει δεξιά και αριστερά» σημειώνουν από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» σε νέα τους ανακοίνωση.

Στην μακροσκελή ανακοίνωση τονίζουν πως ουδέποτε είχαν παράλογες απαιτήσεις αναφορικά με το Lead-in, ενώ κατηγορούν τον ΣΚΑΪ για κατάρρευση του προγράμματός του, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν κοινό τόπο, αναφορικά με την ώρα προβολής της εκπομπής. Η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» αναφέρεται στην αλλαγή του αρχικού προγραμματισμού του καναλιού, που μετακίνησε τη σειρά «Λόγω Τιμής» από τη Δευτέρα στην Πέμπτη, αλλά και την κωμωδία «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» που προβαλλόταν Τρίτη και Τετάρτη, την Παρασκευή.

«Φτάσαμε στο σημείο να προτείνουμε να βγαίνουμε μετά από επαναλήψεις της σειράς «Deadly Women», που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πόσο χαμηλή τηλεθέαση θα σημείωναν. Αυτό είναι συνεπώς το «υψηλό» lead in που “απαιτήσαμε”» αναφέρεται στην ανακοίνωση των «Ράδιο Αρβύλα».

Παράλληλα, από την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» διαψεύδουν πως δεν δέχτηκαν να βγαίνουν στον αέρα του σταθμού μετά το Big Brother, παρότι αφήνουν αιχμές και για το ριάλιτι. «Ποτέ δεν αρνηθήκαμε να βγούμε μετά το «Big Brother» (αν και φανταζόμαστε πως πολλοί θα μας δικαιολογούσατε αν το κάναμε), αλλά το αντίθετο» γράφουν.

Ο ΣΚΑΪ ακύρωσε επετειακή εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα»

Επιπλέον, από την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» ισχυρίζονται πως είχαν ετοιμάσει ένα εορταστικό πρόγραμμα για τις γιορτές, το οποίο και δεν προβλήθηκε ποτέ με υπαιτιότητα του ΣΚΑΪ. «Το σπέσιαλ εορταστικό επεισόδιο που μας ζητήσανε και που οι ίδιοι ανακοινώσανε στον Τύπο, το ετοιμάσαμε και απροειδοποίητα, χωρίς καν να μας ενημερώσουν, αποφάσισαν ότι δεν θα το μεταδώσουν» γράφουν συγκεκριμένα.

«Ο Σκαϊ από αποκλειστικά δική του υπαιτιότητα αποφάσισε και προκάλεσε αυτήν την καλά σκηνοθετημένη από πλευράς του ρήξη» σχολιάζει επιπλέον η ανακοίνωση του «Ράδιο Αρβύλα», απαντώντας έτσι στις αιτιάσεις του σταθμού, που υποστηρίζει πως δεν είχε ειδοποιηθεί για την πρόθεση του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του να αποχωρήσουν.

Ταυτόχρονα, από την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» σημειώνουν πως ουδέποτε ανέβαλαν την έναρξη της εκπομπής. «Αντιθέτως, ενώ τους καλούσαμε αρχές Νοεμβρίου να συναντηθούμε άμεσα για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα προγραμματισμού που προέκυψε και να βγούμε στον αέρα στις 11 ή 18 Νοεμβρίου, αυτοί εξαφανίστηκαν χωρίς απάντηση για έναν ολόκληρο μήνα», σχολιάζουν.

Η σπόντα της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα» και για τον ΑΝΤ1

Απαντώντας σε όσα λέγονται για τις συνεχείς ρήξεις με τις τηλεοπτικές στέγες που την φιλοξενούν, η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» σχολιάζει με νόημα πως στα 31 χρόνια στην τηλεόραση, έχουμε δύο μόνο περιστατικά προστριβών. «Το πρώτο, δύο χρόνια πριν, όταν για συγκεκριμένους λόγους που σχετιζόταν με νεοπροσληφθέν τότε στέλεχος του Αντέννα, οδηγηθήκαμε με λύπη στην αποχώρησή μας μετά από 21 χρόνια και τώρα αυτό» γράφει η ανακοίνωση, βάζοντας στο κάδρο στέλεχος του ΑΝΤ1, που φέρεται να ευθύνεται για την τότε ρήξη.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» δίνουν πολιτική χροιά στη ρήξη
Ενδιαφέρον έχει επίσης πως στην ανακοίνωση των «Ράδιο Αρβύλα» σημειώνεται το εξής: «Η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων μας τηλεθεατών στα μηνύματά τους, προσπαθώντας να εξηγήσουν την συμπεριφορά του Σκαϊ, δίνουν μια πολιτική διάσταση σε όλο αυτό που έχει συμβεί». Παρότι, η ανακοίνωση σπεύδει να σημειώσει πως, στην ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» δεν μπορούν να το πιστέψουν, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του παραθέτουν τις «ό, τι να ‘ναι», όπως τις χαρακτηρίζουν αιτιάσεις του ΣΚΑΪ για τα αίτια της ρήξης και καταλήγουν. «Ή μήπως η ερμηνεία των τηλεθεατών και η πολιτική διάσταση αυτής; Ποιο από αυτά τα «ότι να’ ναι» ακούγεται άραγε ποιο πιθανό;»

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα
Καλησπέρα σε όλους.
Σε πρόσφατη ανάρτησή μας, αναφέραμε, πως μόνο εφόσον χρειαστεί, θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες της υπόθεσης Σκαϊ.

Παρακολουθούμε σαστισμένοι όλη την προηγούμενη εβδομάδα, την παραπληροφόρηση που συμβαίνει εξαιτίας των απίθανων «διαρροών» που ο Σκαϊ διαδίδει δεξιά και αριστερά και αποφασίσαμε ότι είναι απαραίτητο να βάλουμε αναλυτικά τα πράγματα στη θέση τους, ζητώντας προκαταβολικά συγγνώμη για το κάπως μακροσκελές κείμενο, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.

Αρχικά, προκαλεί πραγματικά εντύπωση, ότι ολόκληρο τηλεοπτικό κανάλι, αντί να τοποθετηθεί επίσημα αναλαμβάνοντας την ευθύνη των λεγομένων του, επιλέγει την τακτική των «διαρροών». Η τακτική αυτή βέβαια, λέει πολλά σχετικά με την «αλήθεια» των ισχυρισμών του Σκαϊ.

Εκτός βέβαια και αν ο Σκαϊ, διαψεύσει τον δημοσιογραφικό κόσμο και ξεκαθαρίσει επίσημα πως οι «διαρροές» που του χρεώνονται δεν έχουν προέλθει από αυτόν.

Οι «διαρροές» χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

Στις υπεραπλουστεύσεις και στην έντεχνη διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων, ώστε βολικά γι’ αυτούς που τις κάνουν, να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις σ’ αυτούς που τις λαμβάνουν.
Στα απίθανα, που θα ήταν κωμικά αν δεν ήταν κακόβουλα, σενάρια επιστημονικής φαντασίας του τύπου: «θέλανε να ελέγχουνε ποια τρέιλερς θα παίζουν στα διαφημιστικά», ή «έχουν πρόβλημα με συγκεκριμένο πρόσωπο» (αυτή είναι η νέα «καραμέλα»), κτλ.
Δηλώνουμε λοιπόν, ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, πως όλο το αφήγημα του Σκαϊ, όπως χτίζεται μέσω αυτών των «διαρροών», είναι αναληθές.
Εκτός όλων των άλλων, υπάρχει μια πλούσια, ευτυχώς γραπτή αλληλογραφία, η οποία όταν παρουσιαστεί στην δικαιοσύνη, αποδεικνύει τα πάντα.

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν πως:

 • Όχι μόνο παράλογες απαιτήσεις δεν είχαμε όπως διατείνονται, αλλά ακόμα και τις απόλυτα λογικές, αυτονόητες θα έλεγε κανείς, απαιτήσεις και δικαιώματά μας που προέκυπταν από τις συμβάσεις μας, τα εγκαταλείψαμε προκειμένου να ξεπεραστούν προβλήματα προγραμματισμού που ο Σκαϊ δημιούργησε και να βγούμε στον αέρα.
 • Πως όχι μόνο υψηλό lead in δεν απαιτήσαμε, αλλά αντιθέτως, ζητήσαμε οποιοδήποτε πρόγραμμα στοιχειωδώς βιώσιμο μπορεί να τοποθετηθεί στην «τρύπα» προγράμματος που ο Σκαϊ δημιούργησε στις 22:45 (όταν μετακίνησε άρον άρον σε άλλες ημέρες και ώρες τα σήριαλ που ήταν προγραμματισμένα εκεί), με μοναδική αυτονόητη προϋπόθεση, το πρόγραμμα αυτό να έχει την κατάλληλη διάρκεια ώστε να βγούμε στον αέρα στην ώρα μας, δηλαδή στις 23:45.
 • Στην πορεία των συζητήσεων δε, και στην κατάληξη αυτών, και με μοναδικό σκοπό να βρεθεί λύση και να βγούμε στον αέρα, όπως προφανώς, μόνο εμείς (αποδείχθηκε ότι) επιθυμούσαμε, φτάσαμε στο σημείο να προτείνουμε να βγαίνουμε μετά από επαναλήψεις της σειράς «Deadly Women», που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πόσο χαμηλή τηλεθέαση θα σημείωναν. Αυτό είναι συνεπώς το «υψηλό» lead in που «απαιτήσαμε».
 • Πως προτείναμε πολλές και ενδιαφέρουσες λύσεις για να ξεπεραστεί το πρόβλημα προγραμματισμού και να βγούμε στον αέρα, αλλά όλες απορρίφθηκαν.
 • Πως ποτέ δεν αρνηθήκαμε να βγούμε μετά το «Big Brother» (αν και φανταζόμαστε πως πολλοί θα μας δικαιολογούσατε αν το κάναμε), αλλά το αντίθετο.
 • Πως το σπέσιαλ εορταστικό επεισόδιο που μας ζητήσανε και που οι ίδιοι ανακοινώσανε στον Τύπο, το ετοιμάσαμε και απροειδοποίητα, χωρίς καν να μας ενημερώσουν, αποφάσισαν ότι δεν θα το μεταδώσουν γιατί έχουν κλείσει τα διαφημιστικά πακέτα, όπως μας είπαν.
 • Πως ποτέ δεν ασκήσαμε κάποιου είδους βέτο για το ποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα προηγείται των εκπομπών μας, ή για το ποια τρέιλερς θα παίζονται στα διαφημιστικά διαλείμματα αυτών, ή για οποιοδήποτε πρόσωπο του καναλιού. Ότι δηλαδή όλες αυτές οι ανοησίες δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία απίστευτη λάσπη, που απροβλημάτιστα και άδικα εκτοξεύεται εναντίον μας.
 • Πως όχι μόνο δεν αναβάλλαμε συνεχώς την έναρξή μας, αλλά αντιθέτως, ενώ τους καλούσαμε αρχές Νοεμβρίου να συναντηθούμε άμεσα για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα προγραμματισμού που προέκυψε και να βγούμε στον αέρα στις 11 ή 18 Νοεμβρίου, αυτοί εξαφανίστηκαν χωρίς απάντηση για έναν ολόκληρο μήνα.
 • Πως εν γνώσει του Σκαϊ εργαζόμαστε όλη η ομάδα κανονικά, από αρχές Σεπτεμβρίου και παράγουμε ασταμάτητα υλικό και πως δηλώσαμε πολλάκις προς τον Σκαϊ την ετοιμότητά μας να βγούμε άμεσα στον αέρα.
 • Πως ξαφνικά, στη μέση της σεζόν και κόντρα στα έως τότε συμφωνηθέντα, μας πρότειναν να αλλάξει ώρα μετάδοσης το «Ράδιο Αρβύλα», να πάει στις 23:15 και μόλις ξεκινήσει το Big Brother, η εκπομπή μας να μετακινηθεί εκ νέου στις 24:00. Να χρησιμοποιήσει δηλαδή ο Σκαϊ το «Ράδιο Αρβύλα», μετακινώντας το συνεχώς, για να βουλώσει τις «τρύπες» προγράμματος που το ίδιο το κανάλι δημιούργησε!
 • Πως επιεικώς προκλητικά, ο Σκαϊ μεταξύ άλλων, δήλωσε ψευδώς στον Τύπο ότι πληροφορήθηκε, με έκπληξη μάλιστα, τη διάλυση της συνεργασίας μας από την ανάρτησή μας στο Facebook, ενώ στην πραγματικότητα το γνώριζαν πολύ νωρίτερα, αφού ο Σκαϊ από αποκλειστικά δική του υπαιτιότητα αποφάσισε και προκάλεσε αυτήν την καλά σκηνοθετημένη από πλευράς του ρήξη.
 • Και τέλος, θα αποδειχθεί το συναλλακτικό ήθος του Σκαϊ, ο οποίος θεώρησε ή ίσως και να θεωρεί ακόμα, ότι με μεθοδεύσεις και αντιδεοντολογικές συμπεριφορές θα αποφύγει την ευθύνη των επιλογών του. Εμείς, δεν μπορέσαμε ποτέ να φανταστούμε ή να προβλέψουμε, ότι σε αυτό το επίπεδο των επαγγελματικών συναλλαγών, μπορεί να υπάρχουν τέτοιου είδους μικροπρεπείς και δόλιες συμπεριφορές.
 • Ακόμα προσπαθούμε να εξηγήσουμε τους λόγους της συμπεριφοράς τους.
 • Ειδικά αν λάβει υπόψη του κανείς, το τι προσπάθεια κατέβαλλε ο Σκαϊ για να αποκτήσει τη συνεργασία μας, τα ιδιαιτέρως ένθερμα περσινά μηνύματα της ιδιοκτησίας και της διοίκησης του Σκαϊ προς εμάς και βέβαια, το ότι την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, οι εκπομπές μας ήταν οι κορυφαίες ψυχαγωγικές εκπομπές σε τηλεθέαση στον Σκαϊ.

Η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων μας τηλεθεατών στα μηνύματά τους, προσπαθώντας να εξηγήσουν την συμπεριφορά του Σκαϊ, δίνουν μια πολιτική διάσταση σε όλο αυτό που έχει συμβεί.
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι μπορεί να είναι έτσι τα πράγματα.
Από την άλλη όμως, αν ακολουθήσουμε την τακτική του Σκαϊ και αρχίσουμε όλοι να λέμε ότι να’ ναι, τότε ας συγκρίνουμε ποιο «ότι να’ ναι» ακούγεται πιο πιθανό:
Εμείς να μην θέλουμε να βγούμε στον αέρα όπως λένε, ενώ εργαζόμαστε όλη η ομάδα από τον Σεπτέμβριο με όλη την κούραση και έξοδα που αυτό συνεπάγεται;
Εμείς να απαιτούμε πάση θυσία υψηλό lead in όπως ισχυρίζονται, ενώ πέρυσι με χαμηλό lead in από τον Σκαϊ, οι εκπομπές μας ήταν οι κορυφαίες ψυχαγωγικές σε τηλεθέαση στο κανάλι;
Εμείς να ασχολούμαστε με τις διάφορες ανοησίες που διαδίδουν, όπως το ποια τρέιλερς θα παίζουν στα διαλείμματα ή τί άλλες εκπομπές θα βάλει ο Σκαϊ στο πρόγραμμά του;
Ή μήπως η ερμηνεία των τηλεθεατών και η πολιτική διάσταση αυτής;
Ποιο από αυτά τα «ότι να’ ναι» ακούγεται άραγε ποιο πιθανό;

Όλα αυτά τα χρόνια, το μόνο σίγουρο που έχουμε μαζί μας, είναι η αλήθεια μας. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως πάντα, η διάθεσή μας για παραγωγή, δημιουργία και για να βγούμε στον αέρα, ήταν έμπρακτα η καλύτερη.
Το μόνο που μας ενδιαφέρει, είναι να δημιουργούμε όσο μπορούμε ωραία πράγματα και να απασχολούμε μόνο με την δουλειά μας.
Αυτό κάνουμε απρόσκοπτα 31 χρόνια τώρα, από τα οποία, τα 21 στο ίδιο κανάλι.
Στα 31 αυτά χρόνια, έχουμε δύο μόνο περιστατικά προστριβών.
Το πρώτο, δύο χρόνια πριν, όταν για συγκεκριμένους λόγους που σχετιζόταν με νεοπροσληφθέν τότε στελέχος του Αντέννα, οδηγηθήκαμε με λύπη στην αποχώρησή μας μετά από 21 χρόνια και τώρα αυτό.
Θέλουμε να πιστεύουμε και να ελπίζουμε, πως η επαγγελματική μας συνέπεια και σοβαρότητα όλων αυτών των ετών, δεν μπορεί να θιγεί, από την προσπάθεια του Σκαϊ να μας διαβάλλει μέσω «διαρροών».

Κι επειδή το πιθανότερο είναι, όπως τουλάχιστον δείχνει η έως τώρα τακτική του, ο Σκαϊ να απαντήσει στα παραπάνω με δηλώσεις παρομοίου περιεχομένου και βαθμού αλήθειας με τις προηγούμενες, δηλώνουμε ότι οτιδήποτε διαφορετικό από αυτά που παραθέσαμε είναι ψευδές και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, όποια ερμηνεία κι αν της δώσει κανείς.

Σας ευχαριστούμε πολύ
Η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου»

Και νέα ανακοίνωση Κανάκη σήμερα το πρωί

Δυστυχώς, ο σταθμός αυτός πετυχαίνει να μας παρασύρει σε ένα αρκετά χαμηλό επίπεδο, αλλά δεν γίνεται αλλιώς.
Ας είναι αυτή η εξαίρεση που θα επιβεβαιώνει τον κανόνα μας.

Ο Σκάι δημοσιοποίησε αποσπάσματα των μεταξύ μας mails.
Kαι αυτό βέβαια είναι το κλειδί: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ. Βολικά παραπλανητικά αποσπάσματα από την πλούσια ανταλλαγή mails που είχαμε από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα.
Μέτα τις διαρροές λοιπόν πέρασε στην επόμενη «γκεμπελική» τακτική.

Αφού λοιπόν άνοιξαν τους ασκούς, ας παρουσιαστεί όλο το ιστορικό σε ένα μακροσκελές κείμενο, γεμάτο όμως αποκαλύψεις.

Την γραπτή επικοινωνία με το κανάλι, δεν την δημοσιοποιήσαμε μέχρι στιγμής αυτολεξεί, αφού κάτι τέτοιο έκτος από παράνομο, είναι και αντίθετο σε κάθε έννοια συναλλακτικού ήθους.
Όταν δύο πλευρές που συνεργάζονται, συζητάνε ιδιωτικά για το αντικείμενο της συνεργασίας τους, αναλύουν χίλιους δυο παράγοντες που την αφορούν, ανταλλάσουν απόψεις και εμπιστεύονται η μία την άλλη, τότε υπάρχει ένας σεβασμός σε αυτήν την διαδικασία και στην εμπιστοσύνη υπό την οποία έλαβε χώρα.
Όμως, χαιρόμαστε πολύ που ο Σκάι, παραβίασε και τον νόμο και τα συναλλακτικά ήθη για μία ακόμη φορά και έτσι μπορούμε και εμείς αμυνόμενοι να δημοσιοποιήσουμε τα αποσπάσματα που βολικά ξέχασαν να αναφέρουν, αλλά και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Θα αναφερθούμε σε όλα όσα με περίσσιο θράσος αναφέρει ο Σκάι στην τελευταία του ανακοίνωση.

Τα αποσπάσματα που βολικά ξεχώρισαν και δημοσίευσαν, προέρχονται κυρίως από τις αρχές Οκτωβρίου, όταν ξεκίνησαν οι συζητήσεις μας δηλαδή και δεν έχουν καμία σχέση με την πορεία και την κατάληξη τους.
Ακόμα και με αυτά, ο οποιοσδήποτε αναγνώστης διαπιστώνει εύκολα, πως δεν αποτυπώνουν τίποτα περισσότερο από την αγωνία ενός δημιουργού-παραγωγού να προστατέψει τη δουλειά τη δική του και της ομάδας του, από τις κακές συνθήκες προγραμματισμού που ο Σκάι δημιούργησε, όταν μετακίνησε τα σήριαλ «Λόγω Τιμής» και «Πολυκατοικία», αφήνοντας μία «τρύπα» προγράμματος έως τις 23:45, πάνω στην οποία ο ανταγωνισμός έχτισε πολύ δυνατά προγράμματα.
Αυτές οι συζητήσεις-ζυμώσεις είναι απολύτως θεμιτές και φυσιολογικές μέσα στο πλαίσιο μιας συνεργασίας.

Αυτό που δεν αποκαλύπτουν επίσης, είναι πως ο Α. Κανάκης βάσει σύμβασης είναι σύμβουλος προγράμματος του Σκάι και είναι στις υποχρεώσεις του, τις οποίες και τήρησε, να στέλνει mail με ειδικότερες και γενικότερες αναλύσεις προγράμματος, συνθηκών ανταγωνισμού, προτάσεις κτλ.

Ας πάμε όμως στα αποσπάσματα που ο Σκάι βολικά παρέλειψε να αναφέρει και τα οποία αποδεικνύουν την απόλυτη αλήθεια της ανακοίνωσης μας για όλα τα θέματα:

Αρχές Οκτωβρίου ο Σκάι μετακινεί τα δύο σήριαλ των 22:45 (της Δευτέρας και Τρίτης) και δημιουργεί «τρύπα» προγράμματος στην οποία τοποθετεί ταινίες. Οι ταινίες τελειώνουν στην μία το πρωί και έτσι είναι αδύνατον να βγούμε στην ώρα μας. Τους ρωτάμε επανειλημμένως ποιο πρόγραμμα θα αντικαταστήσει τα σήριαλ ώστε να βγούμε στις 23:45 και απάντηση δεν παίρνουμε ποτέ, ούτε προφορική, ούτε γραπτή. Ξεκινάει λοιπόν ανταλλαγή mails.

• 29 Οκτωβρίου 2019 ο Α. Κανάκης γράφει στην Εύη Κουτσαυτάκη και στον Λοΐζο Ξενόπουλο,με μια μικρή πρώτη αναφορά στο τι leadin«απαιτούμε»:

“Πραγματικά δεν ζητώ και δεν χρειαζόμαστε ευνοϊκές συνθήκες παρά μόνο κανονικές.”

• 4Νοεμβρίου 2019οΑ. Κανάκης γράφει στην Εύη Κουτσαυτάκη και στον Λοΐζο Ξενόπουλο σχετικά με την υποτιθέμενη «συστηματική μας άρνηση να βγούμε στον αέρα»:

«Θα το ξαναπώ εκατό φορές γιατί έχει μεγάλη σημασία για μένα, πως όχι μόνο είμαι πανέτοιμος να βγούμε στον αέρα ανά πάσα στιγμή (πέρα και πάνω από συμβάσεις), αλλά το θέλω πάρα πολύ, ειδικά φέτος. Και δεν το θέλω λόγω των πολλών πρακτικών, οικονομικών κτλ προβλημάτων που μου δημιουργεί η καθυστέρηση αυτή, αλλά το θέλω κυρίως για δημιουργικούς και ουσιαστικούς λόγους. Έχω πολύ όρεξη!”
“ αν θέλετε, μπορούμε κάλλιστα να ξεκινήσουμε στις 18 Νοεμβρίου”
“Επίσης, φυσικά και θέλω να στηρίξω το σταθμό και την προσπάθειά του” “αν θεωρείτε ότι μπορεί να βρεθεί μία λύση έστω ελάχιστα βιώσιμη για το 11-12, ας το συζητήσουμε και αποφασίζουμε ανάλογα. Είμαι στη διάθεσή σας άμεσα (ακόμα και μέσα από το μαιευτήριο), αν τελικά πιστεύετε ότι πρέπει να βγούμε τώρα.”

Ένα μήνα και μία ημέρα μετά (!!!)από αυτό το mail, ενώ ζητήσαμε να βγούμε άμεσα στον αέρα, δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση!
Γιατί; Γιατί αφού το κανάλι ήθελε τόσο πολύ να βγούμε, γιατί εξαφανίστηκε για ένα μήνα;

• Στις 5 Δεκεμβρίου ο Α. Κανάκης αναγκάζεται και γράφει ξανά στην Εύη Κουτσαυτάκη και στον Λοΐζο Ξενόπουλο διαμαρτυρόμενος:

«Στις 4 Νοεμβρίου είχα στείλει το τελευταίο μου mail στο οποίο δήλωσα πως είμαι έτοιμος να βγω ανά πάσα στιγμή και σας καλούσα να βρούμε μια λύση ώστε να βγούμε άμεσα. Στο mail αυτό δεν έλαβα ποτέ καμία απάντηση. Στις 25 Νοεμβρίου, είκοσι μία ημέρες μετά, επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Λοΐζο και του εξέφρασα το ότι νιώθω παράξενα με την εξαφάνιση του Σκάι, πως δεν έχω καμία ενημέρωση για το αν θα βγάλουμε σπέσιαλ επεισόδιο πριν τα Χριστούγεννα, για το αν θα βγούμε μετά τις γιορτές, για το τι γίνεται με τον προγραμματισμό, για το πότε θα βγει το bigbrother και γενικότερα για το ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση για τίποτα.
Εξέφρασα επίσης τα προβλήματα που μου έχουν δημιουργηθεί, τα μεγάλα έξοδα που κάνω για να λειτουργεί πλήρως όλος ο μηχανισμός παραγωγής των εκπομπών, τα προβλήματα που αντιμετωπίζω με εξωτερικούς συνεργάτες, όπως το van, το ledwall κτλ, οι οποίοι ζητάνε συγκεκριμένες απαντήσεις γιατί θέλουν να νοικιάσουν αλλού τον εξοπλισμό τους αφού χάνουν δουλειές περιμένοντας εμάς, κτλ.
Ζήτησα να σκεφτούμε εναλλακτικές λύσεις προγραμματισμού και γενικότερα να συζητήσουμε από κοινού και να συνεργαστούμε προκειμένου να βρούμε λύσεις, να σκεφτούμε ιδέες κτλ.
Ο Λοΐζος δεσμεύτηκε ότι την επόμενη ημέρα θα μιλούσε μαζί σου ώστε να μιλήσουμε όλοι μαζί άμεσα.
Έως σήμερα, δέκα ημέρες μετά, δεν έχω κανένα νέο…”
“Αν λοιπόν για οποιονδήποτε λόγο που δεν μπορώ να φανταστώ, δεν υπάρχει πλέον ενδιαφέρον για τη συνεργασία μας από την πλευρά του Σκάι, ειλικρινά θα το διευθετήσουμε με κάποιον τρόπο, φτάνει να διατυπωθεί ξεκάθαρα ώστε να ξέρουμε τι κάνουμε.
Και πίστεψέ με, αν πράγματι, έτσι είναι, θα το σεβαστώ και σε προσωπικό επίπεδο.
Από την άλλη, αν είναι όλα καλά και κάνω λάθος, τότε παρακαλώ, ας υπάρχει μια εξήγηση για αυτήν την απόσταση-εξαφάνιση που να μπορώ να κατανοήσω και το κυριότερο, ας επικοινωνήσουμε άμεσα, ώστε να δούμε τι ακριβώς θα κάνουμε.”

• 6 Δεκεμβρίου ο Λοΐζος Ξενόπουλος γράφει στον Α. Κανάκη και στην ουσία ζητάει αυτός οι εκπομπέςμαςνα μην ξεκινήσουν άμεσα αλλά με το νέο έτος και εξηγεί ότι οι λόγοι είναι οικονομικοί:

“δεδομένου ότι το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου έχει ήδη επικοινωνηθεί στην διαφημιστική αγορά και έχουν ήδη αποφασίσει που θα επενδύσουν τα budgets τους,, θα θέλαμε, τόσο το «Ράδιο Αρβύλα» όσο και το «Βινύλιο» να ξεκινήσουν στο νέο έτος”

• 8 Δεκεμβρίου ο Α. Κανάκης στέλνει mail με 6 προτάσεις προγραμματισμού (στη συνέχεια ακολούθησαν και 4 ακόμη) οι οποίες όλες απερρίφθησαν από τον Σκάι και στο mail αυτό ο Α. Κανάκης αναφέρεταιξεκάθαρα μεταξύ άλλων, ξανά για το υποτιθέμενο «υψηλό leadin που απαιτήσαμε”:

«Δεν αποκλείω καθόλου και την περίπτωση να προτείνετε κάτι βασικά καλό για το 22:45-23:45 και διευκρινίζω αυτή τη φορά, δεν ζητώ, όπως δεν ζήτησα ποτέ, δυνατό ή έστω ικανοποιητικό leadin. Δεν ζητώ ούτε 25%, ούτε 20%, ούτε καν 15% lead-in, ζητώ απλά κάτι που να μην είναι ολοκληρωτικά ανύπαρκτο, να είναι έστω πάνω κάτω στα περσινά επίπεδα (που και εκείνα ήταν προβληματικά), ώστε και πάλι να βγούμε κανονικά στην ώρα μας.»

• 10 Δεκεμβρίου η Εύη Κουτσαυτάκη γράφει προς τον Α. Κανάκη για την εκπομπή που θα προηγηθεί, για την αποδοχή και συμφωνία του καναλιού με τους προβληματισμούς του Α. Κανάκη και για το περίφημο σπέσιαλ επεισόδιο που όπως θα δείτε, εξαιτίας τους δεν βγήκε στον αέρα:

«Από τα δεδομένα της βιβλιοθήκης μας μέχρι την έναρξη του BBη μόνη εναλλακτική σε πρόγραμμα που μπορεί να μεταδοθεί στις 23.00 είναι η ξένη σειρά «DeadlyWomen», το οποίο θα σήμαινε έναρξη του Ράδιο Αρβύλα στις 00.00 καθώς το DeadlyWomen έχει 45λεπτη διάρκεια. Την Τρίτη μετά τις «8 Λέξεις», να μεταδίδεται και πάλι το DeadlyWomen οπότε θα σήμαινε αντίστοιχα έναρξη Βινυλίου στις 00:00.”
“Αντιλαμβανόμαστε τους προβληματισμούς σου που είναι σαφέστατα και δικοί μας”
“Τέλος, το σπέσιαλ επεισόδιο δεν θα είχε νόημα καθώς όπως σου έχουμε αναφέρει η διαφημιστική αγορά έχει ήδη μοιράσει τα κονδύλια της για τον Δεκέμβριο.”

• 10 Δεκεμβρίου ο Α. Κανάκης απαντάει και αποδέχεται το DeadlyWomanνα προηγείται των εκπομπών μας με μία μόνο αυτονόητη προϋπόθεση:

«Το DeadlyWoman μπορεί να προγραμματιστεί τις Δευτέρες κατά τέτοιον τρόπο και σε συνεννόηση με τις 8 Λέξεις, ώστε να αρχίζει το Ράδιο Αρβύλα στις 23:50;”


• 13 Δεκεμβρίου ο Λοΐζος Ξενόπουλος γράφει στον Α. Κανάκη και ξαφνικά προτείνει να αλλάξει ώρα το Ράδιο Αρβύλα και στη συνέχεια να αλλάξει ξανά ώρα όταν ξεκινήσει το BigBrother(!!!):

“Να ξέρεις ότι συμμεριζόμαστε όλους τους προβληματισμούς σου και στις συζητήσεις που έγιναν με την Εμπορική Διεύθυνση συζητήθηκαν εκτενώς όλες σου οι προτάσεις τόσο για την «Αρβύλα» όσο και για το «Βινύλιο».
Μετά, λοιπόν, από τις εκτιμήσεις που έγιναν με το Εμπορικό, χρειαζόμαστε η «Αρβύλα» να ξεκινήσει να μεταδίδεται τον Ιανουάριο, κάθε Δευτέρα στις 23.15 (ώστε να μπορούμε να παίρνουμε σφήνα στο 23.00-00.00).
Με την έλευση του «BB» θα ξανασυζητήσουμε την ώρα μετάδοσης της «Αρβύλας». Για το «Βινύλιο» χρειαζόμαστε να ξεκινήσει να μεταδίδεται τον Ιανουάριο, κάθε Τρίτη στις 00.00 και να ξανασυζητήσουμε την ώρα μετάδοσης όταν ξεκινήσει το «BB».”

• 15 Δεκεμβρίου ο Α. Κανάκης γράφει στην Εύη Κουτσαυτάκη και στον Λοΐζο Ξενόπουλο:

«Έχω κάνει έως και σήμερα, δέκα συνολικά προτάσεις προγραμματισμού, τις οποίες με μια θα μου επιτρέψετε, πρωτοφανή έλλειψη ευελιξίας ή οποία θυμίζει έλλειψη διάθεσης, τις έχετε απορρίψει όλες.

Εννοείται ότι ψάχνουμε να βρούμε λύση σε ένα πρόβλημα που και οι δύο πλευρές έχουμε αναγνωρίσει και όμως, καμία ευελιξία δεν φαίνεται να υπάρχει από την πλευρά σας προκειμένου να βρεθεί αυτή η λύση.

Αφού ανατρέψατε όλον τον αρχικό προγραμματισμό στον οποίον είχαμε συμφωνήσει το καλοκαίρι (8 λέξεις-Σήριαλ-Αρβύλα/Βινύλιο), χωρίς η ανατροπή αυτή να συνοδεύεται από οποιαδήποτε ισότιμη αντικατάσταση των σήριαλ που μετακινήθηκαν, μου κάνατε ακολούθως και με καθυστέρηση μηνών, πριν από επτά ημέρες συγκεκριμένα, μία και μοναδική πρόταση.
Ξαφνικά αλλάζετε την ώρα μετάδοσης του Ράδιο Αρβύλα σε σχέση με την περσινή σεζόν, με τα δύο προηγούμενα χρόνια της εκπομπής και με όλα όσα συζητούσαμε μέχρι στιγμής.
Για την μία αυτή πρότασή σας, την οποία επίσης θα μου επιτρέψετε να χαρακτηρίσω τηλεοπτικά άστοχη, στο προηγούμενο mail μου, εξήγησα αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους δεν μπορώ να την αποδεχτώ.

Φοβάμαι πως αν συνεχίσουμε έτσι, οδεύουμε σε αδιέξοδο προγραμματισμού και νιώθω πως μετά απ’ όλα αυτά, σε καμιά περίπτωση δεν είμαι εγώ ο υπαίτιος.

Αναρωτιέμαι αν είμαστε τελικά συνεργάτες ή αν η διάθεση συνεργασίας προέρχεται και υπάρχει μόνο από την πλευρά μου.

Προσωπικά, για μεγάλο χρονικό διάστημα, προσπαθούσα μόνος μου όπως αποδείχθηκε, αφού δεν υπήρχαν απαντήσεις και ανταπόκριση από την πλευρά σας, να βρω και να προτείνω τις καλύτερες δυνατές λύσεις, ενώ παράλληλα δήλωνα ότι είμαι έτοιμος να βγω στον αέρα ανά πάσα στιγμή.

Οι λύσεις που πρότεινα, είχαν ως γνώμονα, το να βγουν κερδισμένες και οι δύο πλευρές και να έχει ο Σκάι τις καλύτερες υπό των συνθηκών, αποδόσεις από τις εκπομπές μου.”

Παρακαλούμε πολύ, συνδυάστε όλα τα παραπάνω με την ανακοίνωσή μας και την ανακοίνωση του Σκάι και θα διαπιστώσετε πολύ εύκολα τρία πράγματα:

1. Ότι όλα αυτά επιβεβαιώνουν πλήρως την ανακοίνωσή μας.
2. Αντιθέτως καταρρίπτουν πανηγυρικά την ανακοίνωση του Σκάι.
3. Πόσο βολικά ξέχασε ο Σκάι να παραλείψει όλα τα παραπάνω αποσπάσματα στην δική του ανακοίνωση.

Και ύστερα έχουν το θράσος να μιλάνε για “αποκυήματα της φαντασίας μας”.

Έχει όμως και συνέχεια:

• Στις 9 Ιανουαρίου, ο Σκάι μας στέλνει αιφνιδιαστικά και ενώ προσπαθούσαμε να βρούμε μία λύση, εξώδικη επιστολή, στην οποία μας θέτουν μία παράξενη και αναίτια προθεσμία των δέκα ημερών,προκειμένου να δεχτούμε υποχρεωτικά την μία και μοναδική πρότασή τους (αυτήν με τις αλλαγές ώρας μετάδοσης του Ράδιο Αρβύλα έως ότου ξεκινήσει το BigBrother).

Απαντήσαμε αναλυτικά σε νομικό επίπεδο, αλλά και επί της ουσίας, με δικό μας εξώδικο, το οποίο κατέληγε μεταξύ πολλών άλλων διατυπώνοντας την ειλικρινή μας απορία: γιατί ενώ βρισκόμαστε σε συζητήσεις για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που εσείς δημιουργήσατε, επιλέγετε κακόπιστα να μας στείλετε το εξώδικό αυτό;.

Στη συνέχεια, η πλευρά του ΣΚΑΙ ζητάει συνάντηση για να μιλήσουμε.
Φυσικά συμφωνούμε, αλλά αυτήν την φορά (ευτυχώς), αιφνιδιασμένοι από την κίνησή τους να μας στείλουν αναίτια εξώδικο και έτσι να καταστρέψουν το πνεύμα συνεργασίας και καλοπιστίας που έως τότε είχαμε, (ή όπως τελικά απεδείχθη, ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ νομίζαμε ότι είχαμε) ζητήσαμε να παρευρίσκονται στη συνάντηση οι δικηγόροι μας.

• Στις 15 Ιανουαρίου γίνεται η συνάντηση/συνομιλία τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της οποίας η δικηγόρος του ΣΚΑΙ ανέλαβε αποκλειστικά την ευθύνη της πρωτοβουλίας για την αποστολή της εξώδικης επιστολής και η κ. Κουτσαυτάκη το επιβεβαίωσε, διατρανώνοντας από κοινού την καλή τους διάθεση και θέλησή τους για συνεργασία.

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε πολύ καλό κλίμα και κατέληξε στο ότι η επικρατέστερη λύση για να βγούμε άμεσα (ακόμα και την επόμενη εβδομάδα 20 Ιανουαρίου), είναι να προηγηθούν επαναλήψεις του «Deadly Woman» πριν τις εκπομπές μας όπως είχαμε καταλήξει λίγο καιρό πριν. Το μόνο που απέμενε να διευκρινιστεί ήταν εάν η διάρκεια της σειράς αυτής μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να βγούμε στον αέρα στις 23:45.
Η κ. Κουτσαυτάκη δεσμεύτηκε πως μέχρι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου θα επικοινωνήσει μαζί μας για να μας απαντήσει.
Την Παρασκευή στέλνει sms στο κινητό του Α. Κανάκη, δίνει ευχές για την ονομαστική του εορτή και συγχρόνως ζητάει συγγνώμη, αλλά επειδή την τεχνική αυτή λεπτομέρεια ακόμα την επεξεργάζεται ο διευθυντής προγράμματος ο οποίος απουσιάζει, θα μας καλέσει την Δευτέρα τελικώς για να μας απαντήσει.
Η Δευτέρα ήρθε και έφυγε και κανένας δεν μας κάλεσε.

Όπως αποδείχθηκε, κανείς εκ μέρους του ΣΚΑΙ είχε σκοπό να μας καλέσει.
Εντέχνως, κακόπιστα, δολίως και κυρίως εκμεταλλευόμενη την αποδεδειγμένος καλή πίστη και καλή μας διάθεση, ο Σκάι μας παραπλάνησε με την δήθεν μελλοντική επικοινωνία της Παρασκευής που έγινε Δευτέρα και που τελικά δεν έγινε ποτέ, προκειμένου να παρέλθει το νομικά, άκυρο βεβαίως, δεκαήμερο προθεσμίας που μας έθεσαν στο εξώδικό τους στις 9 Ιανουαρίου και έτσι να «αποκτήσουν» ένα ανύπαρκτο και άκυρο νομικά μεν, δικαίωμα καταγγελίας των συμβάσεων μας.
Κανονική παγίδα!
Αυτό είναι λοιπόν το συναλλακτικό ήθος του Σκάι.
Παρακαλούμε τους δημοσιογράφους, να ρωτήσουν τους εμπλεκόμενους του Σκάι, εάν έγιναν όντως έτσι τα πράγματα ή όχι; Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα απαντήσουν.

• Έτσι λοιπόν την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, ο ΣΚΑΙ, αντί για απάντηση, μας έστειλε αιφνιδιαστικά δεύτερο εξώδικο με το οποίο κατήγγειλε τις συμβάσεις συνεργασίας μας διακόπτοντάς την και στην συνέχεια εμείς δημοσιοποιήσαμε την πρώτη ανακοίνωσή μας.

Στο σημείο αυτό, υπενθυμίζουμε πως ο Σκάι ισχυρίστηκε δημόσια ότι με έκπληξη πληροφορήθηκε από την ανάρτησή μας στο FB πως η συνεργασία μας διακόπτεται και ότι αυτοί δεν γνώριζαν τίποτα (!!!).
Ας ερωτηθούν λοιπόν, όντως δεν γνώριζαν τίποτα;Και γιατί δήλωσαν ψευδώς ότι δεν γνώριζαν;

• Στη συνέχεια, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, αποστείλαμε την επίσημη εξώδικη απάντηση μας, στην οποία αναλύουμε τους νομικούς λόγους για τους οποίους η καταγγελία του ΣΚΑΙ είναι άκυρη, παράνομη και καταχρηστική και κατά συνέπεια δεν παράγει κανένα αποτέλεσμα και οι συμβάσεις μας είναι σε ισχύ. Παράλληλα δηλώσαμε για ακόμα μία φορά πως τηρούμε στο έπακρο τις συμβατικές μας υποχρεώσεις και μάλιστα με το παραπάνω, δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο και διάθεση συνεργασίας όλον αυτόν τον καιρό.
Δηλώσαμε δε ρητά για πολλοστή φορά πως είμαστε έτοιμοι να βγούμε άμεσα στον αέρα, ακόμα και την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

• Παρ’ όλα αυτά ο Σκάι απάντησε την επόμενη ημέρα πως εμμένει στην άκυρη καταγγελία των συμβάσεων και έτσι δυστυχώς, μας υποχρεώνει να οδηγήσουμε την υπόθεση στα δικαστήρια, που έστω και μετά από χρόνια, θα αναδειχθεί και δικαστικά η αλήθεια και θα αποζημιωθούμε για την ζημία που μας προκάλεσαν.

Κλείνοντας, για να δούμε ποιος έχει τελικά φαντασία σε αυτήν την υπόθεση, παρακαλούμε και πάλι τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν τον Σκάι,που βασίζονται και πως αποδεικνύονται οι ισχυρισμοί του, ότι ασκήσαμε βέτο εναντίον συγκεκριμένου προσώπου του καναλιού ήότι απαιτήσαμε να ελέγχουμε το ποια trailers θα παίζονται στα διαφημιστικά διαλείμματα των εκπομπών μας και όλα αυτά τέλος πάντων τα απίθανα σενάρια;
Ή μήπως όλα αυτά δεν έχουν καμία βάση τελικά και ήταν απλά κακόβουλες φήμες και διαρροές για την δημιουργία αρνητικών εναντίον μας εντυπώσεων;

Τέλος, είναι τουλάχιστον ανεξήγητη η διευκρίνηση τους περί καταβολής στο σύνολο της αμοιβής μας έως τώρα, καθώς ο τρόπος που το διατυπώνουν, εντέχνως και ψευδώς υπονοεί, ότι μας πληρώνουν και για τις εκπομπές, τις οποίες οι ίδιοι αν και γνωρίζουν ότι είναι έτοιμες αρνούνται να εντάξουν στο πρόγραμμα.
Κάτι τέτοιο προφανώς δεν συμβαίνει, μας καταβάλλουν μόνο, ως οφείλουν, την αμοιβή για τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες τις οποίες ανελλειπώς παρέχουμε, όπως είμαστε υποχρεωμένοι.

Είναι πρωτόγνωρο για ένα κανάλι που θέλει να θεωρείται μεγάλο, να φέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο και δυστυχώς μας αναγκάζει και εμάς να απαντήσουμε στο ίδιο χαμηλό, κατά την δική μας γνώμη, επίπεδο.
Συνειδητά αποφασίσαμε όμως, ότι δεν θα τους επιτρέψουμε να πετύχουν τον άδικο στόχο τους, να μας διαβάλλουν δηλαδή προκειμένου να δικαιολογηθούν και ας σημαίνει αυτό ότι θα τους ακολουθήσουμε για λίγο στα χαμηλά…

Δεν ξέρουμε τι άλλο θα εφεύρουν, αλλά ευχόμαστε να μην χρειαστεί να ασχοληθούμε άλλο μαζί τους.

Ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα η τελευταία μέρα της Βρετανίας ως μέλος της ΕΕ

Για τελευταία φορά σήμερα οι Βρετανοί ξύπνησαν ως πολίτες της ΕΕ και τα πρωτοσέλιδα του Τύπου αντικατοπτρίζουν τον ενθουσιασμό των υποστηρικτών του...

Ιωάννα Τούνη: «Θα Ήθελα Ο Άντρας Των Ονείρων Μου Να Έχει Σίγουρα Μισθό 1.500 Ευρώ»

Για τους άντρες, την απιστία αλλά και τι επάγγελμα θα ήθελε να κάνει ο άντρας των ονείρων της μίλησε μεταξύ άλλων η...

Παίκτης του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ο επίδοξος δολοφόνος με το αλυσοπρίονο

Σκηνές βγαλμένες από την ταινία «Ψυχώ» εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ηλιούπολη.  Πρώην παίκτης του ριάλιτι, «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» προσπάθησε...

Λονδίνο: Έλληνας βρίζει αστυνομικό και εκείνος του απαντά σε άπταιστα ελληνικά (βίντεο)

Πρωταγωνιστής ένας Έλληνας στο Λονδίνο ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να τα βάλει με Βρετανό αστυνομικό εκ του ασφαλούς, δηλαδή βρίζοντάς τον...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ